Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : GÃœNCEL
Haberin Tarihi :   15 Eylül 2023 - 07:12

VALİ ŞILDAK'TAN 3 İLÇEYE ZİYARET

Büyüt
Küçült
VALİ ŞILDAKTAN 3 İLÇEYE
Haber Detay
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ilçe ziyaretleri kapsamında bugün Bozova, Hilvan ve Siverek'te incelemelerde bulundu.

Sabah ilk olarak mesaisine Bozova temaslarıyla başlayan Vali Şıldak, daha sonra sırasıyla; Hilvan Kaymakamlığı ve Belediyesi ile Siverek Kaymakamlığı ve Belediyesini ziyaret etti.

Kaymakamlık ve Belediye ziyaretlerinde personelin odalarını tek tek gezerek çalışanları selamlayan Vali Şıldak, ÅŸeref defterlerini imzalayıp bir süre makamları da ziyaret ederek yetkililerden ilçelerin genel durumu ve yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Vali Şıldak'a, Bozova temaslarında Ä°lçe Kaymakamı Halil Ä°brahim YeÅŸilyurt, Belediye BaÅŸkanı Suphi Aksoy, Ä°lçe Emniyet Müdürü Remzi Özer, Ä°lçe Jandarma Komutanı Kenan Çetin,

Hilvan ziyaretlerinde Kaymakam Orhan Gazi KarakaÅŸ, Belediye BaÅŸkanı Aslan Ali Bayık, Ä°lçe Emniyet Müdürü Fatih Hatılcık, Ä°lçe Jandarma Komutanı Halil Ä°brahim Yavuzkurt,

Siverek temaslarında ise Ä°lçe Kaymakamı Musa Aydemir, Belediye BaÅŸkanı AyÅŸe Çakmak, Ä°lçe Emniyet Müdürü Ali Gökce ve Ä°lçe Jandarma Komutanı Yasin AfÅŸar eÅŸlik etti.

Ä°lçe gezilerine planlı bir ÅŸekilde devam edeceÄŸini belirten Vali Şıldak, Åžanlı'nın büyük bir coÄŸrafya üzerinde olduÄŸunu hatırlatarak; "Ä°lçelerimize yaptığımız bu ilk ziyaretlerde genel durum ve çalışmalar ile ilgili bilgi alıyoruz. Ä°lçe yöneticilerini tanıyoruz.” dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024