Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   22 Åžubat 2024 - 11:56

Vali Şıldak, Taşkın Olaylarından Etkilenen Kırsal Bölgeleri İnceledi

Büyüt
Küçült
Vali Şıldak, Taşkın Olaylarından Etkilenen Kırsal Bölgeleri
Haber Detay
Vali Hasan Şıldak, su baskını ve taşkın olaylarının meydana geldiği Haliliye kırsal mahallelerinde incelemede bulundu.

Son dönemde yoÄŸun yağış alan Åžanlı’da saha denetimlerine devam eden Vali Şıldak’ın bugünkü adresi ise Haliliye ilçesine baÄŸlı kırsal mahalleler oldu. 
Vali Şıldak; TBMM BaÅŸkan Vekili Bekir BozdaÄŸ, Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve Ä°brahim EyüpoÄŸlu, BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin ve Haliliye Belediye BaÅŸkanı Mehmet Canpolat ile birlikte ilçeye baÄŸlı Kaynaklı, Yarımsu ve Ä°kiağız mahallelerinde zarar gören tarım alanları ve mahalleleri gezdi, ardından yetkililerden bilgi aldı. 
Temaslarında vatandaÅŸları dinleyen ve geçmiÅŸ olsun dileklerini ileten Vali Şıldak, yerel yönetimlerin de katkıları ile devletin tüm imkanlarını maÄŸdur vatandaÅŸlar için seferber ettiÄŸini söyledi. AkÅŸam saatlerine kadar süren temaslarında Vali Şıldak, “14 Åžubat için meteorolojinin uyarısı sarı düzeyindeydi. Ancak bazı kırsal mahallelerimizde daha yoÄŸun bir yağışla karşılaÅŸtık. Allah’a ÅŸükürler olsun can kaybımız ve yaralımız yok. Bu yoÄŸun yağıştan en çok etkilenen yerlerden biri de Haliliye kırsalımız oldu. Su baskını ve taÅŸkın olaylarının meydana geldiÄŸi kırsal mahallelerimizde vatandaÅŸlarımızı dinledik. Devletimiz sahada ve vatandaşının yanındadır. Ben tekrardan taÅŸkınlarda zarar gören vatandaÅŸlarımıza geçmiÅŸ olsun dileklerimizi iletiyorum. Allah ülkemizi her türlü afetten korusun” dedi. 
  HASAR TESPÄ°TÄ° DEVAM EDÄ°YOR
Vali Şıldak kurulan hasar tespit komisyonlarının saha çalışmalarına devam ettiÄŸini de sözlerine ekleyerek “Ekiplerimiz, ilk günden itibaren hızlı bir çalışma temposuyla vatandaşın yanında yer almaya devam ediyor. Åžu anda hasar ve zarar tespit çalışmaları devam ediyor. Yine tarımsal alanlarda, büyükbaÅŸ ve küçükbaÅŸ hayvan zayiatında tespitler sürüyor. Gerekli çalışmaların takipçisiyiz” ifadelerini kullandı.


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024