Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   29 Mart 2024 - 09:30

BAŞKAN MEHMET KUŞ’UN BİR SÖZÜ DAHA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ

Büyüt
Küçült
BAŞKAN MEHMET KUŞ’UN BİR SÖZÜ DAHA GERÇEĞE
Haber Detay
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un ilçenin yüzde 60’ına doğalgaz ulaştıran projesinin gerçeğe dönüşmesinin ardından, sokaklarına kadar gelen doğalgazı maddi imkânsızlıklar nedeniyle evlerine alamayan 625 ailenin kombi, radyatör, dogalgaz tesisatı ve gaz açma bedelleri Eyyübiye Belediyesi tarafından sağlanmaya başladı.

Eyyübiye Belediyesi’nin 25 milyon TL kaynak temin ettiği proje kapsamında, muhtaçlık kriterleri doğrultusunda belirlenen 625 evin doğalgazla buluşması çalışmalarını denetleyen Başkan Mehmet Kuş, ailelerle görüşerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Belediye meclis üyesi adayları ve projeyle ilgili birim sorumlularıyla birlikte doğalgaz tesisatı çekilip, kombi ve radyatörleri bağlanan haneleri ziyaret eden Başkan Mehmet Kuş, dezavantajlı ailelerin yanında durmaya, her türlü sıkıntılarını çözmeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Kuş, şunları dile getirdi:

Eyyübiye’ye doğalgazı getirdik ama dezavantajlı ailelerimiz vardı. Eski tabirle yeşil karttan, sosyal yardımlaşmadan istifade eden ailelerimiz evlerine kombi alamıyor, petekleri döşeyemiyorlardı. Bu insanlar bize, ‘Başkanım sağolun, doğalgazı getirdiniz ama bizim ne kombi ne de petek alabilecek durumumuz var’ demişlerdi. O gün de yüreğimiz sızlamıştı. Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk, Eyyübiyemizde 625 hanemize hem petek hem de kombi sözü vermiştik. Şu anda onlarca evimiz hem kombisine hem peteğine kavuştu. Hızlı bir şekilde bu evlerimizi doğalgazla buluşturacağız. İnşallah kışın soğuğunda yürekleri ısıtmış olacağız.  Onlar bize dua edecek biz de Cenab-ı Mevlam’ın rızasını kazanacak, merhametine nail olacağız. İnşallah bu projemiz yıllara sari olarak devam edecek. Gerçekten Eyyübiye dezavantajlı bir bölge. Nerede dezavantajlı bir aile görsek elimizi uzatacağız. Hem kombilerimiz hem peteklerimiz ailelerimize hayırlı olsun.

Böylesi hayırlı bir hizmetin Ramazan ayında yapımına başlanmasının da güzel bir tevafuk olduğunu ifade eden Başkan Kuş, “İnşallah Cenab-ı Mevlam ailelerimizin yapacakları duaları dergahında kabul eyler ve bizleri de muzaffer eyler” diye konuştu.

Sokaklarına kadar geldiği, komşuları kullanmaya başladıkları halde imkanları olmadığı için doğalgaz kullanamayan vatandaşlar da Başkan Mehmet Kuş’a teşekkür ederek, daha çok yoksul ailenin böylesi önemli hizmetlerden faydalanabilmesi için duacı olduklarını ifade ettiler.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024