Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   24 Şubat 2024 - 11:26

BAŞKAN MEHMET KUŞ’UN BERAT KANDİLİ MESAJI

Büyüt
Küçült
BAŞKAN MEHMET KUŞ’UN BERAT KANDİLİ
Haber Detay
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, bu önemli gecenin tüm hayatın şiarı olacak Allah’a dost olma, Hakk’tan taraf olma ve hayır yolunu seçmek için bir fırsat olduğunu söyledi.

Başkan Mehmet Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

Çirkinlik, fenalık ve kötü hasletleri hayatından çıkaran müminler için Leyle-i Berat, tüm hayatın şiarı olacak Allah’a dost olma, Hakk’tan taraf olma ve hayır yolunu seçmek için bir fırsattır. Bu önemli gece, hayatın bir dönüm noktası olacak, hayra giden yolları seçme gecesidir.

Rahmet ve mağfiret iklimi mübarek Ramazan ayına yaklaştığımız bu günlerde, Cenab-ı Allah’ın rızasına erişmek için bir vesile olan bu gece, bizleri nefsi heves ve isteklerden, hırstan ve kardeşliğimizi bozan bencillikten uzaklaşma, birlik ve beraberlik kapılarını da açma vaktidir.

Her türlü kötülükten beri olarak Allah’ın rızasına ermemiz dileğiyle idrak ettiğimiz bu gece, dualarımız başta Gazze’de Siyonist zulmü altında inleyen kardeşlerimiz için olmalı, bu mübarek günlerde maddi desteklerimiz de Filistinli mazlumlara yönelmeye devam etmelidir.

Bu vesile ile başta Eyyübiyeli kardeşlerim olmak üzere tüm hemşehrilerimin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, iyi niyetlerimizin dillerden gönüllere, gönüllerden tüm hayatımıza yansımasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024