Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   25 Ocak 2023 - 15:57

BAŞKAN KUŞ: MÜBAREK ÜÇ AYLAR BÜYÜK BİR FIRSATTIR

Büyüt
Küçült
BAŞKAN KUŞ: MÜBAREK ÜÇ AYLAR BÜYÜK BİR
Haber Detay
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bir mesaj yayınlayarak Regaib Kandili’ni tebrik etti. Üç ayların Allah rızasına ulaşmak ve manevi dünyayı zenginleştirmek için büyük bir fırsat olduğunu belirten Başkan Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

Aziz milletimizi bir arada tutan, birlik, beraberlik, kardeşlik ve sosyal dayanışmamızı sağlayan manevi değerlerimizin en önemlilerinden biri olan rahmet iklimi üç aylara kavuşmanın sevinci içerisindeyiz.

Hayatımızın tamamını kapsaması gereken merhamet, yardımlaşma ve her fiilimizde sadece Cenab-ı Allah'ın rızasını gözetme ahlakının tohumları, bu rahmet ikliminde gönüllere ekilmektedir. Yüce dinimiz İslam’ın, gelenek ve göreneklerimizle kaynaşmasından kaynaklanan sayısız erdemli davranışın sergilendiği, oruç, namaz ve Kur’an-ı Kerim’le manevi dünyamızın zenginleştiği Recep, Şaban ve Ramazan, Allah’ın rızasına ermemiz ve manevi dünyamızı zenginleştirmemiz için büyük bir fırsattır.

Mübarek üç ayların ilk Cuma gecesi idrak edeceğimiz Regaib Kandili ise, tüm işlerimizin, davranışlarımızın, faaliyetlerimizin ve arzularımızın hak ve hakikate, iyi, doğru ve güzele rağbet etmesini dilediğimiz bir gecedir.

Bu gece vesilesi ile Regaib Kandilinizi tebrik eder, rahmet ayı üç ayların Eyyübiyeli kardeşlerime, şehrimize, ülkemize, tüm İslam âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyor, Yüce Allah’ın bizleri kendi rızasına mazhar eylemesini temenni ediyorum.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024