Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   30 Aralık 2023 - 06:43

EYYÜBİYE BELEDİYESİ 2023’TEKİ EĞİTİM YATIRIMLARIYLA BİNLERCE GENCİN HAYATINA DOKUNDU

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYE BELEDİYESİ 2023’TEKİ EĞİTİM YATIRIMLARIYLA BİNLERCE GENCİN HAYATINA
Haber Detay
Başkan Mehmet Kuş liderliğinde sosyal belediyecilik alanında örnek gösterilecek başarılı çalışmaları hayata geçiren Eyyübiye Belediyesi, 2023 yılındaki eğitim yatırımlarıyla binlerce gencin hayatına dokundu.

Göreve başladığı 2019 yılından bu yana ilçede yaşayan çocukların ve gençlerin eğitimini destekleyecek proje ve yatırımlara büyük önem veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 2023 yılında belediye bütçesinin yarısından fazlasını eğitim yatırımlarına ayırarak kalıcı yatırımları hayata geçirdi.

Gençlerin eğitimine yönelik pozitif ayrımcılık uygulamalarını hatırlatan Başkan Mehmet Kuş, “Seçildiğimiz günden bu yana evlatlarımıza gerçekten pozitif ayrımcılık yaptık. Göreve geldiğimizde bir kitap otağımız vardı, önce ikiye çıkardık ve şu anda çalışmalarımız hızla devam ediyor, dört yeni kitap otağımızın da yapımı tamamlandı, tefrişat için ihale aşamasına geldik. Nasip olursa dört eğitim otağımızı da evlatlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Bugüne kadar binlerce gencin faydalandığı kitap otaklarına Batıkent TOKİ, Ruha, Yenice ve Akabe Mahalleleri’nde yapımı tamamlanan dört yeni kitap otağı daha ilave eden Başkan Kuş, aynı dönemde Onikiler Sınav Hazırlık Merkezi, Yenice Sınav Hazırlık Merkezi ve Süleymanşah Gençlik Merkezi’ni de ilçenin eğitim hayatını desteklemek amacıyla hizmete sundu.

Binlerce gencin eğitimine destek veren Eyyübiye Belediyesi eğitim tesislerinde, öğrencilere uzman öğretmenler nezaretinde eğitim destekleri, soru bankası ve benzeri eğitim materyalleri, çay ve kahve ikramları da ücretsiz sunuluyor.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024