Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   26 Ocak 2024 - 10:11

EYYÜBİYE SOKAKLARINDA YENİLEME DEVAM EDİYOR

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYE SOKAKLARINDA YENİLEME DEVAM
Haber Detay
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, doğalgaz şebeke çalışmaları nedeniyle bozulan sokaklarda yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un girişimleri sonucu ilçede on mahalleye doğalgaz ulaştırılırken, doğalgaz şebeke tesisi nedeniyle kazı yapılan sokaklardaki kilitli parke yenileme ve onarım çalışmaları farklı noktalarda hızla gerçekleştiriliyor.

Doğalgaz ana isale hatlarının tesisi nedeniyle bozulan sokakların yanında, evlerine doğalgaz aboneliği alma işini sonraya bırakanlar nedeniyle de aynı sokaklara defalarca giren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe nüfusunun yüzde 60’ına ulaştırılan doğalgazın ardından sokakları yeniliyor

Mahalle muhtarlarının da nezaret ettiği kilitli parke yenileme çalışmalarına sabahın ilk ışıklarıyla başlayan ekipler, zemin tesviyesi, kum serme, taş döşeme, kumlama ve süpürme işlemlerinin ardından yenilenen sokakları vatandaşların hizmetine sunuyor.

Evlerine doğalgaz getirileceğini duyduklarında inanmadıklarını belirten vatandaşlar, “Başkan Mehmet Kuş seçilmeden önce bunu vadetmişti. Aradan geçen zamanda sözünü yerine getirdi ve doğalgaz evlerimize kadar ulaştı. Tabi her nimetin bir külfeti olacak. Tüm sokaklarımız kazıldı, biraz sıkıntı yaşadık. Ancak bugün sokaklarımız baştan başa yenilendi. Başkanımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştular.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024