Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   13 Nisan 2024 - 02:20

BAŞKAN MEHMET KUŞ: TÜM EYYÜBİYELİLERİN HİZMETKÂRI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Büyüt
Küçült
BAŞKAN MEHMET KUŞ: TÜM EYYÜBİYELİLERİN HİZMETKÂRI OLMAYA DEVAM
Haber Detay
AK Parti’den yeniden Eyyübiye Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kuş mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra ilk açıklamasını yapan Başkan Kuş, kendilerine oy veren veya vermeyen tüm Eyyübiyelilerin hizmetkârı olmaya devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, MHP Eyyübiye İlçe Başkanı Suphi Hatipoğlu ve belediye meclis üyeleriyle birlikte İlçe Seçim Kurulu’na gelen Mehmet Kuş, mazbatasını aldıktan sonra ilk açıklamasını yaptı.

31 Mart seçimlerinde Eyyübiyelilerin teveccühü sayesinde, güzel bir oy oranıyla yeniden belediye başkanı seçildiğini ve güven tazelediğini belirten Başkan Kuş, “İnşallah an itibariyle bismillah diyerek ustalık dönemimize adımlarımızı atıyor, başlıyoruz. Bizlere oy veren vermeyen tüm kardeşlerime selamlarımı iletmek istiyorum. Adaylık sürecinde, belediye başkanlığına değil, hizmetkârlığa talibiz demiştik. İnşallah yeni dönemde de geçmiş dönemdeki gibi Eyyübiyeli kardeşlerimizin hizmetkârı olarak beş yılı dolu dolu bir şekilde geçireceğiz. Kendileriyle birlikte projelere imza atacağız. Tekrar, bize vermiş oldukları desteklerden dolayı Eyyübiyeli kardeşlerimize, ablalarımıza, amcalarımıza sonsuz şükranlarımı iletiyorum, sağ olsunlar, var olsunlar” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024