Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   26 Eylül 2023 - 10:25

EYYÜBİYE PARKLARINDA SONBAHAR ÇALIŞMASI

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYE PARKLARINDA SONBAHAR
Haber Detay
Şanlıurfa genelinde etkili olan kavurucu yaz sıcaklarından kaçanların huzurla vakit geçirdiği Eyyübiye’deki parklar, sonbaharın gelmesiyle bakıma alındı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla, ilçe genelindeki parklarda kapsamlı bir çalışma başlatan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, yapısal ve bitkisel peyzaj düzenlemelerini bir an önce tamamlamak için kolları sıvadı.

Yaz boyunca vatandaşların kullanımı nedeniyle tahrip olan çim zeminler, bitkisel peyzajlar ve sert zeminlerde yenileme çalışması başlatan ekiplerin faaliyetlerinin güz ve kış ayları boyunca devam edeceğini belirten yetkililer, ilçedeki tüm parkların baharla birlikte yeniden dolup taşacağını ifade ettiler.

Eyyübiye Belediyesi’nin parklarda başlattığı yenileme, tamir ve bakım çalışmalarını takdirle karşılayan vatandaşlar da Başkan Mehmet Kuş’a ve çalışanlara teşekkür etti.

Eyyübiye Belediyesi, ilçe genelindeki parkların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarında kendi atölyesindeki araç gereçleri kullanıyor. Parklardaki kamelya, bank ve benzeri açık hava mobilyaları da yine belediyenin kendi atölyelerinde hem üretiliyor hem de tamir ediliyor.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024