Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : POLÄ°TÄ°KA
Haberin Tarihi :   30 Ocak 2024 - 10:22

CHP Eyyübiye Adayı Ayata Basınla Bir Araya Geldi.

Büyüt
Küçült
CHP Eyyübiye Adayı Ayata Basınla Bir Araya
Haber Detay
Geçen hafta CHP Genel Merkezi tarafından CHP Eyyübiye Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mehmet Emin Ayata bugün bir basın toplantısı düzenledi.

CHP Eyyübiye Ä°lçe BaÅŸkanlığında yapılan toplantıya CHP Eyyübiye ilçe BaÅŸkanı Adnan Öncel, CHP Eyyübiye Belediye BaÅŸkan Adayı Mehmet Emin Ayata ve çok sayıda partili eÅŸlik etti. 

 

CHP Eyyübiye Belediye BaÅŸkan Adayı Mehmet Emin Ayata yapmış olduÄŸu açıklamalarda ÅŸunları ifade etti;

"Sayın Ä°l BaÅŸkanım, Ä°l Örgütüm, Ä°lçe BaÅŸkanım, Ä°lçe Örgütüm, çok kıymetli yol arkadaÅŸlarım, deÄŸerli örgütüm ve hizmet etmekten onur duyacağım Eyyübiye Halkı hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Ben Eyyübiye’de aday olurken düÅŸündüÄŸüm tek ÅŸey bu ilçeyi Akp’nin zulmünden kurtarmak oldu. Böyle bir dönemde bu zulmün üstesinden gelmem için hepinizin desteÄŸine ihtiyacım var. YürüdüÄŸümüz yol dikenli taÅŸlı bir yol olabilir ama ben yürekten inanıyorum ki bu yolun sonunda zafere ulaÅŸan bizler olacağız. Çünkü bizler asla bezirgan saltanatına boyun eÄŸmedik bundan sonra da eÄŸmeyeceÄŸiz. Onların bize reva gördüÄŸü bu talan düzenini kabul etmiyoruz. Hep birlikte yürüyeceÄŸiz ve bu düzeni Eyyübiye’de yıkacağız. Ä°nancınızı en üst seviyeye çıkartın ve zafer yürüyüÅŸümüze omuz omuza baÅŸlayalım. Çünkü zafer inananların olacaktır. KonuÅŸmamın son kısmında Ä°l ve Ä°lçe Örgütlerimize bu süreçte yanımda oldukları için bana destek oldukları için çok teÅŸekkür ederim. Onların desteÄŸi ile bu zorlu süreci daha kolay bir ÅŸekilde baÅŸarıya ulaÅŸtıracağımıza olan inancımla hepinize yürekten kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. Haydi baÅŸlayalım"










Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024