Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   25 Ekim 2023 - 04:27

KARAKÖPRÜ KIRSALINDA YOL YENİLEME SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Büyüt
Küçült
KARAKÖPRÜ KIRSALINDA YOL YENİLEME SEFERBERLİĞİ
Haber Detay
Karaköprü Belediyesi, kırsal mahallelerde deforme olmuş yolları sathi asfalt kaplama ile yenileyip kış aylarında vatandaşların yollarda sıkıntı yaşamasının önüne geçiyor.

Karaköprü Belediyesi, kırsal mahallelerde vatandaşların refahını ve konforunu artırmak amacıyla önemli hizmetler sunmaya devam ediyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, deforme olmuş yolların sürekli yenilenmesi ve daha uzun ömürlü hale getirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle içi yolların sathi asfalt kaplama işlemiyle yeniden düzenlenmesi vatandaşların yol konusunda yaşadığı sorunları ortadan kaldırıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, özellikle kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların konforuna büyük önem verirken bu doğrultuda Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerine gerekli talimatları veriyor. Yukarı Koşma Mahallesi'ne bağlı Örenbaş mezrasında gerçekleştirilen sathi asfalt kaplama çalışmalarıyla, vatandaşların yol sorunu giderilirken, yeni yolların sorunsuz bir şekilde kullanılabilmesi sağlanıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ciddi bir hizmet seferberliği içerisinde olduklarına dikkat çekerek kırsal mahallelerde de önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Başkan Baydilli, “Merkezde yürüttüğümüz yol seferberliğini kırsal mahallelerimizde de sürdürüyoruz. Kırsaldaki tüm mahalle ve mezralarımızda yolunu yenilemediğimiz nokta bırakmadık. Şimdi de yolların daha uzun ömürlü olması ve kış şartlarında dayanıklı olması için sathi asfalt kaplama çalışmaları gerçekleştiriyoruz.

Gerek köy içi gerekse bağlantı yollarında yaptığımız yenileme çalışmalarıyla kış aylarında vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamadan yolları kullanabilmesini amaçlıyoruz. Hava şartları el verdiği sürece kırsal mahallelerimizde sathi asfaltla yol yenileme çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Karaköprü Belediyesi Yukarı Koşma Mahallesinde yapılan sathi kaplama yol çalışmasının ardından diğer kırsal mahallelerde de program dahilinde çalışmalarını sürdürecek.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024