Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   05 Mart 2024 - 22:04

BÖLGENİN EN BÜYÜK KÜTÜPHANESİ EYYÜBİYE’DE KURULUYOR

Büyüt
Küçült
BÖLGENİN EN BÜYÜK KÜTÜPHANESİ EYYÜBİYE’DE
Haber Detay
Gençlerin eğitimine büyük önem veren, görev süresince belediye bütçesinin yarısından fazlasını eğitim yatırımları ve eğitime yönelik hizmetlere ayıran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Süleymanşah Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerle buluştu.

Yaklaşık 500 gencin üniversite sınavları, teknoloji atölyeleri ve mesleki kurslara katılma imkânı bulduğu Süleymanşah Gençlik Merkezi’ni Eyyübiye gençlerinin hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Mehmet Kuş, gençlere bir de dev bir kütüphane müjdesi verdi.

Eyyübiye Millet Bahçesi içerisinde yer alan 1500 metrekarelik kapalı alanı kütüphane yapacaklarını, bu kütüphanenin Şanlı’nın ve bölgenin en büyük kütüphanesi olacağını müjdeleyen Başkan Kuş, gençlere hitap ederek, “Siz, hizmetlerin en güzeline layıksınız. Bunun gibi gençlik merkezlerimizin de sayısını artıracağız. Ayrıca, Şanlı’nın ve Güneydoğu’nun en büyük kütüphanesini, 2024 yılının sonuna doğru sizlere kazandıracağız” diye konuştu.

Ücretsiz eğitim materyalleri, öğretmen, deneme sınavları, internet, bilgisayar ve çay ikramı gibi desteklerin sunulduğu Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde gençlerle ilgilenerek soru ve taleplerini dinleyen Başkan Kuş, taleplerin yerine getirilmesi için yetkililere talimat verdi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un ilçeye kazandırdığı ve geçen yıl hizmete sunulan Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde, üniversiteye hazırlık kursları, dünyadaki son teknolojiyi takip ederek buradaki çocuklara ve gençlere aktaran teknoloji atölyeleri, 3D tasarım, modelleme, CNC gibi teknoloji odaklı mesleki kurslar ile uzay gözlemevi gibi detaylar bulunuyor.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024