Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   01 Şubat 2021 - 15:19

SANCAKTAR MAHALLESİNE HAYIRLI OLSUN

Büyüt
Küçült
SANCAKTAR MAHALLESİNE HAYIRLI
Haber Detay
Haliliye Belediyesi tarafından Sancaktar Mahallesine yapılacak olacak pazar yeri, taziye evi ve zabıta karakolu ihalesi, canlı yayında gerçekleştirildi. Belediye Başkan Mehmet Canpolat, Sancaktar Mahallesi sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Mehmet Canpolat; merkez ve kırsal mahallelerde ihtiyaçlarına yönelik projeleri geliştirmeyi ve hayata geçirmeye devam ediyor. Sancaktar Mahallesi için hazırlanan pazar yeri, taziye evi ve zabıta karakolu projesi ihalesi, Haliliye Belediyesinin sosyal medya hesapları aracılığıyla canlı yayında gerçekleştirildi.

 

İhale işleminin tamamlanmasının ardından projenin hayata geçmesi için yakın zamanda temel atma çalışmalarının başlayacağı ifade edildi.

 

PROJEDE NELER VAR?

 

11 bin 600 metrekare alan üzerine gerçekleşecek olan projenin içerisinde; pazar yeri, taziye evi ve zabıta karakolu yer alacak. Alanda toplamda 2 bin metrekare yeşil alan bulunacak. Planlanan semt pazarı alan ise 4 yüz 80 metre kare.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024