Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   07 Temmuz 2022 - 12:05

Şanlıurfa Şehidini Ebediyete Uğurladı

Büyüt
Küçült
Şanlıurfa Şehidini Ebediyete
Haber Detay
Şanlıurfa şehit Yusuf Gürler'i ebediyete uğurlandı. Şehit Gürler için Siverek'te düzenlenen törende konuşan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, "Siverek bir evladını şehitler tepesine emanet etti, Siverekliler gurur duysun" dedi.

Vatani görevini yaptığı sırada şehitler mertebesine ulaşan Şanlılı Yusuf Gürler, bugün düzenlenen resmi törenle ebediyete uğurlandı. Şehit Gürler için Siverek'te düzenlenen törene vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Törene katılarak Gürler Ailesine baş sağlığı dileklerinde bulunan Şanlı Valisi Salih Ayhan, yaptığı konuşmasında "Siverek bugün gurur duysun ve Siverek bu topraklar için daha nice şehitler vermeye hazır olduğunu her daim haykırıyor. Rabbim bizleri, şehidimizin maneviyatına mahcup eylemesin. Ailesi artık bizlere emanettir, Türkiye'ye emanettir. Bizler de bu emanete en iyi şekilde değer vereceğiz. Şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun" dedi.

Şehit Yusuf Gürler'in naaşı ardından ilçedeki Abdulkadir Geylani Camiinde kılınan öğle namazına müteakiben Siverek Şehitliğinde toprağa verildi. Burada aileye şehidin emaneti olan Türk Bayrağı ve Kur'an-ı Kerim'i sunan Vali Ayhan, şehit ailesinin diledikleri an kendilerine ulaşabileceğini dile getirdi. Ardından şehit Gürler için düzenlenen taziyeye katılan Vali Ayhan dualara eşlik ederken, gün içerisindeki programa Cumhurbaşkanlığı Güvenlik İşleri Genel Müdürü Yusuf Karaloğlu da katılım gösterdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024