Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori :
Haberin Tarihi :   23 Nisan 2024 - 09:33

Ayana'dan 23 Nisan Mesajı

Büyüt
Küçült
Ayanadan 23 Nisan
Haber Detay
Ayana’dan 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı Evseç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Ayana, 23 Nisan dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ayana, “Başta tüm Türkiye çocukları olmak üzere Musfata Kemal Atatürkün Dünyadaki tüm çocuklara armagan ettiği 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyorum” dedi.

İhsan Ayana, mesajında; “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan 1920, Aziz milletimizin istiklal mücadelesinde yokluklar ve güçlükler içerisinde gösterdiği azim, kararlılık ve gayret ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağıdır.

23 Nisan 1920'de büyük inançla ve coşkuyla açılışı yapılan ve toplanan Birinci Tükiye Büyük Millet Meclisi, ülkemizin bağımsızlığını ve bütünlüğünü temin etmek, bizleri bölüp parçalayarak sömürmek ve köle yapmak isteyen emperyalist güçleri vatanımızdan kovmak, ülkemizde hak ile adalete dayanan adil bir yönetim ve düzen kurmak amacıyla yola çıkmıştır.

Geçmişten günümüze ve geleceğe uzanan şanlı mizin en önemli sembollerinden biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Mustafa Kemal Atatürk’ten Dünyadaki tüm çocuklar için  bugünün ve yarının çocuklarına atalarından, dedelerinden en kutsal emanettir. Bu emanete sahip çıkmak ve bu bağımsızlık ruhunu gelecek nesillere aktarma görevi de yine çocuklarımıza ve gençlerimize düşmektedir.

"Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız." Mustafa Kemal Atatürk"


İhsan AYANA

Evseç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı Bilgi

https://evsec.com.tr



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024