Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol
19.04.2024
Şanlıurfa / 18°C

24 Mayıs 2021 - 12:42
Android kullanıcılarından Clubhouse’a yoğun ilgi
İlk olarak 9 Mayıs'ta Amerika'da yaşayan Android kullanıcıları için yayınlanan Clubhouse, kısa sürede milyon indirmeyi geçti.
Android kullanıcılarından Clubhouse’a yoğun ilgi

Geçtiğimiz haftalarda Amerika’da yaşayan Android kullanıcıları için yayınlanan Clubhouse, nihayet tüm dünyada indirilebilir hale geldi. Popülerliğini tekrar kazanmak isteyen uygulama, kısa sürede 1 milyon indirme sayısına ulaştı.

Clubhouse Google Play Store’da milyon indirmeyi geçti

2021 yılının en popüler uygulamaları arasında yer alan Clubhouse, uzun süre sadece iOS kullanıcılarına hizmet verdi. Popülerliğini giderek kaybeden uygulama, geçtiğimiz günlerde Android kullanıcıları için de indirilebilir hale geldi.

 

Clubhouse, Google Play Store'da milyon indirmeye ulaştı

Özellikle Hindistan’da yoğun ilgi gören Clubhouse, Android hamlesi ile tekrar gündeme gelmeyi başardı. Eskisi kadar popüler olmasa da Android kullanıcıları tarafından aktif olarak kullanılan uygulama için yakın zamanda hata gidermeleri de içeren güncelleme yayınlanacak.

 

Şirketin birkaç hafta içerisinde yayınlayacağı güncellemede Android kullanıcıları için ödeme sistemini aktif edeceği tahmin ediliyor.

Beklenenden erken yayınlanan Clubhouse Android sürümü, henüz iOS ile aynı özelliklere sahip değil. Clubhouse kurucu ortağı Paul Davidson, “Android sürümüne iOS ile aynı özellikleri eklemek için gerçekten çok çalışıyoruz. Uygulamanın aynı özelliklere sahip olması bizim için çok önemli.” ifadelerini kullandı.

 

Shiftdelete.net



İsim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.