Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol
19.03.2024
Şanlıurfa / 18°C

31 Mayıs 2021 - 16:13
Galaxy A03s tasarımı ve özellikleriyle sızdırıldı
Samsung'un bir sonraki uygun fiyatlı telefonu olması beklenen Galaxy A03s tasarımı ve teknik özellikleriyle sızdırıldı.
Galaxy A03s tasarımı ve özellikleriyle sızdırıldı

Akıllı telefon pazarında en çok modele sahip olan üreticilerden Samsung, bütçe dostu ürün gamını her geçen gün arttırıyor. Bir yandan katlanabilir telefonu üzerine çalışan üretici, diğer yandan da orta ve giriş seviyesi telefonları üzerine çalışıyor.

Bilindiği üzere Koreli üreticin şu anda en ucuz telefonlarından biri Galaxy A02s‘tir. Uygun fiyatıyla kullanıcıya hitap eden bu telefon, özellik tarafında da günlük ihtiyaçları karşılıyor. Şimdi ise çıkan raporlara göre Samsung, Galaxy A02s’in halefi olan Galaxy A03s modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

 

Galaxy A03s için geri sayım başladı

Yabancı kaynaklar tarafından ortaya çıkan raporlara göre Galaxy A03s, şirketin bir sonraki bütçe dostu modeli olacak. Resimlere göre bu telefon; yana monte edilmiş parmak izi tarayıcı ve USBbağlantı noktasıyla gelecek.

gsmarena_003 gsmarena_002 gsmarena_001

Teknik özelliklerden bahsedecek olursak Galaxy A03s’ün ön tarafında; 6.5 inç boyutunda IPS LCD ekrana yer verilecek. Günümüz modası su damlası çentik tasarımını benimseyen bu telefon, aynı zamanda selfie kamerasını da üzerinde bulunan delikte barındıracak.

Galaxy A03s’in arka tarafında ise üçlü kamera kurulumu olacak. Bunların çözünürlüğü hakkında henüz net bilgiler olmasa da kaynaklar; 13 Megapiksel ana, Megapiksel makro ve Megapiksel de derinlik sensörünün olacağını iddia ediyor. Ön tarafta ise 5 Megapiksel selfie kamerasının olması bekleniyor.

Şu anda cihazın öne çıkan bilgiler bu kadar. Tanıtım tarihi ya fiyatla ilgili belirsizlikler sürüyor. Ancak Galaxy A02s modelinden yola çıkarak bunun uygun fiyatlı bir telefon olacağını düşünmek çok da zor değil.

 

kaynak: Shiftdelete.net



İsim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.