Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol
16.04.2024
Şanlıurfa / 18°C

27 Eylül 2023 - 17:25
HALİLİYE’DE YENİ DOĞAN BEBEKLERİN HEDİYELERİ HANELERE TESLİM EDİLİYOR
Haliliye Belediyesi’nin yeni doğan bebekler için hayata geçirdiği Hoş Geldin Bebek projesiyle, ilçede dünyaya gözlerini açan bebeklerin ilk ihtiyacı olan puset ve çanta hediyeleri hanelere teslim ediliyor.
HALİLİYE’DE YENİ DOĞAN BEBEKLERİN HEDİYELERİ HANELERE TESLİM EDİLİYOR

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri MüdürlüÄŸü, Belediye BaÅŸkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelindeki hanelere dokunmaya devam ediyor.

 

Müdürlük bünyesinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sürdürülen hizmetlerin yanı sıra gönüllere dokunan projelerle ailelerin yanında olan Haliliye Belediyesi, ilçede dünyaya gözlerini açan bebeklere ilk hediyelerini ulaÅŸtırıyor. HoÅŸ Geldin Bebek projesiyle ilçe sınırlarında dünyaya gelen bebeklerin ilk ihtiyaçları olan çanta ve puset hediyeleri, ekipler tarafından hanelerine teslim ediliyor. Ailelerin doÄŸum raporuyla yaptığı baÅŸvurunun ardından kapı kapı ulaÅŸtırılan puset ve çanta hediyeleriyle her yıl binlerce haneye dokunuluyor. Haliliye Belediyesinin sürdürdüÄŸü projeyle ÅŸu ana kadar yaklaşık 6 bin yeni doÄŸanın ilk hediyelerini ulaÅŸtıran ekipler, gelen talep doÄŸrultusunda ise çalışmalarını sürdürüyor.

 

Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri MüdürlüÄŸü tarafından yapılan açıklamada; puset ve çanta hediyelerinden faydalanmak ve baÅŸvuru yapmak isteyen vatandaÅŸların “444 22 63” numaralı Ä°letiÅŸim Merkezi aracılığıyla detaylı bilgi alabilecekleri aktarıldı.

 



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.