Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol
27.04.2024
Şanlıurfa / 18°C

06 Mart 2024 - 11:57
Halfeti Ve Suruç’da Sıcak Asfalt Çalışması
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçeye adil hizmet anlayışı ve daha konforlu yollar hedefiyle asfalt çalışmalarına kentin dört bir tarafında devam ediyor. Fen işleri ekipleri Halfeti ve Suruç ilçelerinde daha önce kilitli parke olan ve deforme olan yolu sil baştan sıcak asfaltla buluşturdu.
Halfeti Ve Suruç’da Sıcak Asfalt Çalışması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yolları daha konforlu hale getirmek, vatandaşların seyahat ederken daha güvenli ve konforlu imkânlardan yararlanması adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sakin şehir Halfeti ve Narı ile ünlü ilçe Suruç’ta deforme olan yolları sıcak asfaltla buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi mahalle sakinlerinin de takdirini kazandı.

Yollarının çevresel faktörlerden deforme olduğunu kaydeden vatandaşlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün işin ehli olduğunu ve emanetin ehline verildiğini kaydederek sıcak asfalt çalışmalarından ötürü Büyükşehir ekiplerine teşekkür ettiler.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sıklıkla kullandığı, insan sirkülasyonunun fazla olduğu alanlarda sıcak asfalt çalışmalarını sürdürürken ekipler, vatandaşlardan ve mahalle muhtarlarından gelen taleplere de ivedi şekilde çözümler üretiyor.



İsim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.