Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   23 Nisan 2024 - 13:44

BAŞKAN MEHMET KUŞ, ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Büyüt
Küçült
BAŞKAN MEHMET KUŞ, ÇOCUKLARIN BAYRAMINI
Haber Detay
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Türk Milleti’nin tarihindeki dönüm noktalarından birinin TBMM’nin açılışı olduğunu belirten Başkan Kuş, bu önemli günün çocuklara bayram olarak atfedilmesinin manidar olduğunu belirterek, tüm çocukların bayramını kutladı.

Başkan Mehmet Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

23 Nisan 1920 , aziz milletimizin hürriyet ve bağımsızlık uğrunda verdiği emsalsiz mücadelenin taçlandırıldığı, özgür iradesinden başka hiçbir iradeye boyun eğmeyerek egemenliğini tüm dünyaya ilan ettiği, Türk Milleti’nin ndeki dönüm noktalarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açıldığı gündür. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, bu önemli günü çocuklar için bayram ilan etmesi ise gelecek nesillere verilen önem bakımından oldukça manidardır.

Her türlü zorluğa onlar için katlandığımız, bir gülüşleri için yapmayacağımız hiçbir şey olmayan çocuklar, geleceğimizdir, umudumuzdur. Çocukların saf ve temiz dünyalarını güzelleştirmek, yarınlara güvenle koşmalarını temin etmek adına sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunu, bu bayram vesilesiyle yeniden hatırlamış bulunuyoruz. Yarının büyükleri olacak çocuklarımıza daha güzel bir dünya hazırlama kaygısıyla ortaya koyduğumuz çaba, emek ve gayret ne kadar olursa olsun noksandır. Bu bilinçle attığımız her adımın, yaptığımız her icraatın çocukların hayatlarına bugün ne kattığını, yarınlarına neleri dâhil ettiğini çok iyi tahlil etme sorumluluğumuz vardır. Bu bayram vesilesiyle, sorumluluk makamında bulunanlar olarak çocukların sevgi dolu gönüllerine dokunabilmeyi ve onların pâk sevgilerine layık olabilmeyi umuyor, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum.

Yine bu önemli günü çocuklara armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Milli Mücadele’mizin tüm kahramanlarını saygı ve şükranla anıyor, tüm çocuklara aileleri, arkadaşları ve tüm sevdikleriyle birlikte geçirecekleri coşku dolu nice bayramlar diliyorum.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024