Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   10 Aralık 2025 - 13:41

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN KENT GENELİNDE ULAŞIM ATAĞI

Büyüt
Küçült
ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN KENT GENELİNDE ULAŞIM
Haber Detay
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım konforunu artırmak ve trafik akışını güvenli hale getirmek amacıyla başlattığı yol, asfalt ve altyapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde de program dâhilinde asfalt yenileme ve yol iyileştirme çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

Şanlı Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım konforunu artırmak ve trafik akışını güvenli hale getirmek amacıyla başlattığı yol, asfalt ve altyapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde de program dâhilinde asfalt yenileme ve yol iyileştirme çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

Şanlı Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda yaşam kalitesini yükseltmek, araç trafiğini rahatlatmak ve daha güvenli bir şehir oluşturmak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda Haliliye İlçesi Karşıyaka Mahallesi’nde yer alan Gaziosmanpaşa Bulvarı’nda hem araç trafiğinin yoğunluğu hem de geçen yılların etkisiyle deformasyon meydana gelen çelik köprüde kapsamlı bir bakım ve onarım çalışması başlatıldı. Ekipler, köprüdeki güvenli geçişi sağlamak amacıyla derz yenileme işlemlerini sürdürürken, aynı güzergâh üzerinde bulunan ve kullanım ömrünü doldurarak bozulan asfaltı da tamamen sökerek modern bir asfalt tabakasıyla yeniden kaplıyor.

Şanlı Büyükşehir Belediyesi, ulaşım hizmetlerinin kesintisiz ve güvenli bir şekilde sürdürülebilmesi için bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının planlama doğrultusunda devam ediyor. Vatandaşların daha konforlu bir kent içi ulaşıma kavuşması adına sürdürülen asfalt çalışmaları etaplar halinde tamamlandıkça yol yeniden trafiğe açılacak. Derz yenileme çalışmaları diğer köprülerde de planlanan program dâhilinde devam edecek.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Mustafa koc
Kolay gelsin sayın Mehmet kus
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2024 - 2025