Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   30 Mayıs 2022 - 10:01

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN YARIN

Büyüt
Küçült
VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN
Haber Detay
Karaköprü Belediyesi, emlak, ilan, reklam, çevre ve temizlik vergisi borcu bulunan vatandaşlara 2022 yılının ilk taksitin son ödeme gününün 31 Mayıs (yarın) olduğu konusunda hatırlatmada bulundu

Karaköprü Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, vergi borcu olan mükelleflerin 2022 yılı borçlarının ilk taksitinin ödemeleri için son günün 31 Mayıs (yarın) olduğunu hatırlattı.

İşletme ve İştirakler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın yapılandırılan veya mükellef oldukları emlak, reklam, çevre ve temizlik vergisi borçlarının 2022 yılı 1. taksitinin son ödeme günü yarındır.

Vatandaşlarımızın yarına kadar vergi borçlarının birinci taksitinin borçlarını ödemeleri gerekmektedir. Bu doğrultuda veznelerimizde personellerimiz mesai saatleri içerisinde vatandaşlarımıza hizmet vermektedir” denildi.

Vatandaşların vergi borçlarını Karaköprü Belediyesi girişindeki veznelerde veya www.karakopru.bel.tr internet sitesinden de online olarak yapabilecekleri öğrenildi.

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024