Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   18 Şubat 2021 - 11:36

SİVEREK HAYVAN REHABİLİTASYON MERKEZİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Büyüt
Küçült
SİVEREK HAYVAN REHABİLİTASYON MERKEZİ ÇALIŞMALARI DEVAM
Haber Detay
Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sokak hayvanlarının bakımlarının yapılması ve ıslah edilmesi amacıyla yapımına başlanan Hayvan Rehabilitasyon Merkezinde çalışmalar sürüyor.

Şanlı Büyükşehir Belediyesi ve Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü işbirliği ile hibe desteği de alınarak başlatılan projenin yapım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, yaklaşık 10 dönümlük alan üzerine inşa edilen ‘Hayvan Rehabilitasyon Merkezinin’ yapım çalışmalarına devam ediyor.

 

Hayvan Rehabilitasyon Merkezi içerisinde 400 köpeğin barınabileceği köpek barınakları, 50 adet kedi karantina alanları, 1 adet hayvan ilk kabul ve bakım ünitesi, 1adet idari bina içerisinde, veteriner hekim odaları, ameliyathane, kuru yem deposu ve personel odası bulunuyor.

 

Çalışmalar tamamlandığında Siverek ilçesinde sokaklarda yaşayan hayvanların bakım ve rehabilitasyonları hijyenik ve modern bir tesiste yapılacak.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024