Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   24 Eylül 2022 - 02:07

BAŞKAN MAHMUT ÇİFTÇİ'DEN" ŞANLIURFA'YA YENİ SANAYİ SİTESİ MÜJDESİ..!!"

Büyüt
Küçült
BAŞKAN MAHMUT ÇİFTÇİDEN ŞANLIURFAYA YENİ SANAYİ SİTESİ
Haber Detay
Sınırlı Sorumlu Şanlıurfa Tır Kamyon Ve Ağır İş Makineleri İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mahmut Çiftçi'den büyük bir projenin ilk adımlarını kamuoyu ile paylaştı.

Yeni sanayi sitesinin kazandırılması hususunda yıllardır mücadelesini verdiği yer tahsisi yapılarak tapu işlemlerinin bitirildiğini ve tapuların Sınırlı Sorumlu Şanlı Tır Kamyon Ve Ağır İş Makineleri İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi adına kaydı yaptırıldığını müjdesini verdi.

 

Şanlı Şehrimize yeni sanayi sitesinin kazandırılacağını sosyal medya hesabında duyurarak, esnaftan ve üyelerinden büyük destek gördü ve destekler gelmeye devam etmektedir.

 

Sınırlı Sorumlu Şanlı Tır Kamyon Ve Ağır İş Makineleri İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Sayın Mahmut Çiftçi'nin paylaşımı;

" Değerli Ortaklarımız!

 

Uzun Yıllardan Beridir Mücadelesini Verdiğimiz Tır Kamyon ve Ağır İş Makineleri Yapı Kooperatifi’nin Yeni Sanayi Sitesi İş Yerlerimizin Arsa Tapusunu Bugün İtibariyle Almış Bulunmaktayız.

 

Büyükşehir Belediye Başkanımız Başkanımız Sayın Av. Zeynel Abidin Beyazgül Başkanımız ve Ekibine, Önceki Dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Av.Nihat ÇİFTÇİ, ve Ekibine, Önceki Dönem Ak Parti Şanlı İl Başkanımız Sayın Bahattin Yıldız bey’e ve Ekibine Bu Dönem Ak Parti Şanlı İl Başkanımız Sayın Abdurrahman KIRIKÇI Bey’e ve ekibine Önceki ve Bu Dönem Sayın Milletvekillerimize Evren Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Sayın Mustafa ARSLAN Bey’e ve Ekibine Aflarına Sığınarak İsimlerini Sayamadıklarım Sivil toplum kuruluşları Başkanlarımıza Önceki Dönem Şanlı Valimiz Sayın Abdullah Erin Bey’e ve Bu Dönem Şanlı Valimiz Sayın Salih Ayhan Bey’e ŞAHSIM ,YÖNETİM KURULU ,ÜYELERİMİZ ve TÜM ESNAFIMIZ ADINA SAYGILARIMIZI SUNAR TEŞEKKÜRLERİMİZİ İLETİYOR, ŞANLIURFA’mıza ve TÜRKİYE’mize Hayırlara Vesile Olsun.

 

YÜCE YARADAN MEVLAM BİZLERİ MAHÇUP ETMESİN İNŞALLAH "

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024