Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   29 Mart 2024 - 09:19

Vali Şıldak’tan Seçim Güvenliği Mesaisi

Büyüt
Küçült
Vali Şıldak’tan Seçim Güvenliği
Haber Detay
Vali Hasan Şıldak başkanlığında, kaymakamlar, il ve ilçe güvenlik birimi amirleri ve ilgili kurum yöneticilerinin katılımıyla Seçim Güvenliği Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

İl merkezinin yanı sıra, ilçelere ve kırsal bölgelere sürekli olarak ziyaretler gerçekleştiren ve seçim güvenliğinin temini için koordinasyonlu çalışmaların denetimini sürdüren Vali Hasan Şıldak, geniş kapsamlı ele alınan Seçim Güvenliği Toplantısına başkanlık etti.

Valilik Toplantı Salonu'nda iki oturum şeklinde düzenlenen toplantıya tüm kaymakamlar, il ve ilçe güvenlik birimi amirleri ile ilgili kurum yöneticileri katıldı. Görevlendirmelerin tekrar gözden geçirildiği toplantıda Vali Hasan Şıldak, tüm birimlerin çalışmalarında daha da dikkatli olmasını istedi. 
Vali Şıldak, "Gerek kolluk kuvvetlerimiz gerekse bütün kamu kurum çalışanlarımız Şanlı'da seçimin demokratik ortamda huzur içerisinde tamamlanabilmesi için son derece titiz bir çalışma yürütüyor. Bütün çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Vatandaşlarımızın da aynı hassasiyetle, birbirlerine saygı çerçevesi içerisinde yaklaşmasını ve seçimlerin bir demokrasi şöleni havasında geçmesini diliyorum" dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024