Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   11 Eylül 2022 - 15:15

BAŞKAN BEYAZGÜL ZAKKUM'UN BASIN METNİNE TEPKİ GÖSTERDİ.

Büyüt
Küçült
BAŞKAN BEYAZGÜL ZAKKUMUN BASIN METNİNE TEPKİ
Haber Detay
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Zakkum'u sert dille eleştirdi. Eleştirilerinin merkezinde olan Zakkum grubunu kim getirdi ?

Zakkum grubunun gelişi büyük tartışmalara neden olmuştu fakat Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeynelabidin Beyazgül bu konserin yapılmasında kararlı olunca Zakkum konseri gerçekleşti fakat konser biter bitmez Zakkum sosyal medya hesabında Urfa halkına teşekkür ederek, aynı zamanda sert dille eleştiri metni yayınladı. Sosyal medya da Zakkum'a sert tepkiler gelince Büyükşehir Belediye Başkanı Halkı tiye alarak ev sahipliğini bir kenara bırakarak Zakkum'un açıklamaları nedeniyle eleştirdi. Başkan Beyazgül'ün bu çıkışı halkı ve sosyal medya kullanıcılarını adeta çileden çıkarttı. 

 

 

Konseri düzenleyen Büyükşehir Belediyesi halkın tepkisine ortak olarak kendi kendini eleştirecek kadar halkın önce gösterdiği tepkiyi hiç kaale almadığı gibi zakkum grubunu eleştirerek tamamen halkı tiye aldığını göstermiştir. Takdiri siz değerli takipçilerimize bırakıyoruz.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024