Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   04 Nisan 2024 - 09:18

EYYÜBİYE’DE USTALIK DÖNEMİNE BİSMİLLAH DİYORUZ

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYE’DE USTALIK DÖNEMİNE BİSMİLLAH
Haber Detay
Yatırım ve hizmetlerle dolu dolu geçen beş yılın ardından yeniden AK Parti’den Eyyübiye Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kuş, tebrikleri kabul etti. Eyyübiye Millet Bahçesi’ndeki tebrik kabulüne, Başkan Kuş’un yanı sıra AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti teşkilatları, belediye meclis üyeleri ve Eyyübiyeliler katıldı.

Eyyübiyelilerle selamlaşma ve tebrikleri kabulünün ardından bir konuşma yaparak Eyyübiyelilere teşekkür eden Başkan Mehmet Kuş, “Bu saatten sonra arkamıza değil önümüze bakacağız. Adaylık sürecimizde çıraklık dönemimizin bittiğini, ustalık dönemine başlayacağımızı söyledik. Sizlerin sayesinde inşallah ustalık dönemine bismillah diyoruz” dedi.

Kendilerine oy veren veya vermeyen tüm Eyyübiyelilerin hizmetkârı olmaya devam edeceğini ifade eden Başkan Kuş, “Belediye başkanları şehrülemindir. Adayılık sürecimizde sizler de şahit oldunuz. Çirkin siyaset yapmadık. Sadece projelerimizi anlattık. Kimseye bel altı vurmadık. Ne bu bizlere yakışır ne de Eyyübiyelilere. Biz, AK Parti seçmeninin ne kadar vakur duruşlu olduğunu biliyoruz. Cumhurbaşkanımıza sevdalı olan Eyyübiyeli kardeşlerimizin ne kadar erdemli olduğunu biliyoruz. Eyyübiyeli kardeşlerimiz her zaman hoşgörüye, liyakate, çalışan, üreten belediye başkanlarına destek vermişlerdir. Bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yeni dönemde de Eyyübiyelilerin hizmetinde olacağını ve projeler üreterek hayata geçirmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Kuş, geçen dönemde yaşanan eksiklikleri gözden geçirdiklerini, seçim öncesindeki talepleri tespit ettiklerini ifade ederek, “Sizlerin öğütleri ve talepleri, kulağımıza küpedir. İnşallah bayramdan sonra bismillah diyerek canı gönülden Eyyübiye’ye hizmet yolunda koşturacağız. Hizmet ve yatırımlarımızı Eyyübiye ile Şanlı ile buluşturacağız” dedi.

Geçen beş yıllı alınlarının akıyla geçirdiklerini, atılan iftiraların hepsine cevapları olduğu halde cevap vermediklerini dile getiren Başkan Kuş, “Sizler cevabı zaten sandıkta verdiniz. Yeni dönemde yine inşallah alnımızın akıyla yürüyecek, Eyyübiyeli kardeşlerim için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Nasıl ki geçen beş yılı tertermiz bir sayfayla kapattıysak, çalmadıysak, çaldırmadıysak yine önümüzdeki beş yıl içerisinde de Eyyübiye’nin beytülmalının bekçisi olacağız. Sizin paranızı size harcadım, başka hiçbir yere harcamadım. Sizin paranızı hiç kimseye peşkeş çekmedim, yine çektirmeyeceğim bundan emin olabilirsiniz” diyerek tebrik programına katılanlara teşekkür etti.

Eyyübiye Millet Bahçesi’nde binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen tebrik kabulünün, bu akşam da saat 20.00’den sonra devam edeceği belirtildi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024