Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   28 Ocak 2021 - 09:50

VİRANŞEHİR’DE AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI

Büyüt
Küçült
VİRANŞEHİR’DE AĞAÇLANDIRMA
Haber Detay
Daha yeşil bir kent için çalışmalarını aralıksız sürdüren Viranşehir belediyesi, kentin önemli noktalarından biri olan Hanok caddesinde ağaç dikimi gerçekleştirdi.

 

Viranşehir Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü, Şanlı Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttüğü yeşillendirme çalışması kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Hanok ve Karacadağ caddesinin orta refüjlerine 170 Çınar yapraklı dut ağacı dikti.

Çalışmaları kısa bir sürede bitiren ekipler, caddenin güzel bir görünüme kavuşmasını sağladı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, cadde, sokak, park ve bahçelerde ağaç budama ve fidan dikimi çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi.

Başkan Ekinci, Viranşehir’i daha yeşil ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalıştıklarını söyleyerek, “ Şanlı Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında İlçemizin farklı noktalarına fidan ve ağaç dikimini gerçekleştireceğiz. Bunun yanı sıra Park Bahçe Müdürlüğümüze bağlı ekipler, park ve bahçelerde yoğun bir şekilde budama işlemi yapmaya devam ediyorlar. Yeşillendirme çalışmalarımız bununla sınırlı kalmayacak. İlkbahar ayı ile birlikte Ağaç ve fidan dikimlerimiz devam edecek" dedi.

‘Daha yeşil bir Viranşehir’ sloganı ile başlatılan ağaçlandırma çalışmaları kapsamında ilçenin farklı noktalarındaki caddelerin orta refüjlerine yaklaşık 500 ağacın dikileceği belirtildi.

Çalışmaları gören vatandaşlar, bu durumdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Daha fazla yeşilin Viranşehir için her zaman daha iyi olduğunu ifade eden vatandaşlar, Viranşehir ve Şanlı Büyükşehir Belediyesi’ne bu çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024