Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   09 Nisan 2024 - 23:50

Ayana’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Büyüt
Küçült
Ayana’dan Ramazan Bayramı
Haber Detay

Ayana’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Evseç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Ayana, Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ayana, “Başta tüm Şanlılı hemşehrilerim olmak üzere milletimiz ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Evseç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Ayana, Mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle yayımladığı mesajda; ”Birlik ve beraberliğin, paylaşmanın, sabrın ve selametin iklimi, Hz. İbrahim Peygamber’in yurdu Şanlı’mızda Ramazan Ayı’nın huzuru, rahmet ve bereketi, maneviyatını hep birlikte idrak ettik. Aynı sofradan yedik içtik, ocağımızda pişen yemeklerden komşularımızın sofralarına ulaştırdık.

Ramazan Bayramı'nın ışığı, kalplerimizi aydınlatsın, yüzlerimizi güldürsün. Bu mübarek günlerin, hayatımıza huzur, sevgi ve neşe getirmesini dilerim. Ramazan'ın manevi atmosferinde, bir ay boyunca tuttuğumuz oruçlar, kıldığımız namazlar ve ettiğimiz duaların kabul olmasını temenni ederim. Bu özel günlerde, aramızda kilometrelerce mesafe olsa da, kalplerimizin birbirine yakınlığını hissediyorum. Bayramın, aramızdaki sevgi ve muhabbeti artırmasını, bizi birbirimize daha da bağlamasını diliyorum. Unutmayalım ki, sevgi ve anlayışla kurulan köprüler, hiçbir mesafenin engelleyemeyeceği bağlar oluşturur.

Nice mutlu huzurlu bayramlara.

İhsan AYANA

Evseç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı Bilgi

https://evsec.com.tr

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024