Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : SAĞLIK
Haberin Tarihi :   26 Ekim 2023 - 05:01

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz “26 Ekim Hasta Hakları Günü’nü” kutladı.

Büyüt
Küçült
İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz “26 Ekim Hasta Hakları Günü’nü”
Haber Detay
“26 Ekim Hasta Hakları Günü” dolayısıyla Balıklıgöl Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret edilerek karanfil ve Çocuk hastalara balon ile çikolata dağıtıldı.

“26 Ekim Hasta Hakları Günü” münasebetiyle Şanlı İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde Balıklıgöl Devlet Hastanesinde ayaktan ve yatarak tedavi gören hasta ve hasta yakınları ziyaret edildi. Ziyarette Çocuk hastalara Balon ve çikolata ile yetişkin hasta ve yakınlarına karanfil dağıtılıp, dilek ve istekleri dinlendi. “Hasta Hakları” hakkında bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

 

 

 

Etkinliğe İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanları, Hastane Başhekimi Dr. M. Yaşar Şimşek, hastane yönetimi ve hasta hakları çalışanları katıldı.

 

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Abdullah Solmaz “Hasta hakları günü münasebetiyle ilimizdeki tüm sağlık tesislerinde çeşitli etkinlikler ile kutlanmaktadır. Bu vesile ile bizde Balıklıgöl Devlet hastanesinde gerçekleşen etkinliğe Başkanlarımız ile katılım sağladık Hasta hakları kanun maddeleriyle güvence altına alınmıştır. ‘’Hasta ile sağlık çalışanları arasında bireysel ve toplumsal düzeyde ortaya çıkan sorunların çözümü, sağlık çalışanlarının hastaya ve hastanın sağlık çalışanlarına karşı görev ve sorumlulukları bilmesi, daha iyi sağlık ortamı için hasta ve sağlık çalışanlarının birlikte sahip çıkması gereken haklardır. Hastanın, haklarını koruma sürecinde bizlere rahatça ulaşmalarını sağlamak amacıyla çeşitli faaliyetler sürdürmekteyiz.

 

 

 

Hastalara Yapılan anketler, Alo 184 Sabim şikâyet hattından, Cimer den “Hasta Hakları Birimimizden” bize ulaşabiliyorlar. Bizlere ulaşıp rahatça görüşlerini aldıktan sonra çözüm sürecine gidiyoruz. Hasta iletişim birimi bizim için önem arz ediyor. Hem hastane hem de sağlık sektörü olarak kendimizi daha iyi bir yere taşıyabilmek adına hastalarımızın görüşleri bizim için önemlidir. Bununla birlikte hastalar ve hasta yakınlarının da hastane kurallarına uymaları gereklidir. 26 Ekim Hasta Hakları Günü vesilesiyle sağlık çalışanlarımıza başarılar, hastalarımıza da acil şifalar diliyorum. Hasta Hakları Günü’nü kutluyorum “dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024