Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   24 Haziran 2022 - 17:40

BAŞKAN KUŞ: EYYÜBİYE’NİN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Büyüt
Küçült
BAŞKAN KUŞ: EYYÜBİYE’NİN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA DEVAM
Haber Detay
Şanlıurfa’nın modern yerleşim birimlerinden Eyyübiye ilçesindeki Batıkent TOKİ Mahallesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve başkan yardımcıları, esnafın ve halkın taleplerini dinlediler.

Bulduğu her fırsatta ilçe merkezi ve kırsaldaki vatandaşlarla bir araya gelerek belediye hizmetlerini değerlendirip, taleplerine yanıt veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Batıkent TOKİ Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Semt pazarını ziyaret ederek buradaki esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kuş, kendisine iletilen talepleri not aldı. İlçedeki bazı hizmetlerin büyükşehir belediyesi tarafından ifa edildiğini hatırlatan Başkan Kuş, bu yöndeki talepleri de büyükşehir belediyesine aktaracağını ifade etti.

Eyyübiye’nin her mahallesini, her sokağını ziyaret ederek halkla buluşmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Kuş, “Bir taraftan gönül belediyeciliğini icra ederken, diğer taraftan da fiziki manada Eyyübiye’nin ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen tüm gayreti sarf etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Mehmet Kuş’a mahalle ziyaretlerinde, Başkan Yardımcıları Hüseyin Aslıhan, İlhami Günbeği ve Bilal Gülyaprağı da eşlik etti.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024