Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori :
Haberin Tarihi :   12 Kasım 2023 - 08:52

ENGÜL AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Büyüt
Küçült
ENGÜL AİLESİNİN MUTLU
Haber Detay
Şanlıurfa'nın tanınmış ailelerinden Engül ailesinin mutlu gününe tanınan simalar katılım yaparak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Ak Parti Şanlı İl Yönetim Kurulu Üyesi, Şanlı Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanvekili, Şanlı Evren Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Denetim Kurulu Başkanı Süphi Engül'ün oğlu, Urfabulteni.com web haber sitemizin imtiyaz sahiplerinden Ahmet Engül'ün kardeşi Mehmet Sinan Engül, Büşra Gezergül ile dünya evine girdi.

Genç çiftin mutlu gününe Şanlı'nın tanınmış isimleri katılım yaptı. Şanlı’nın Sivil toplum kuruluşu Başkanları, Ak Parti Şanlı İl Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Elazığ Deterdarı Serdar Esen ve Şanlı’nın önden gelen kanaat önderleri genç çiftin düğününe katılım yaptılar.

İl dışında bulunan ve yoğun Programlardan dolayı Düğüne katılım yapamayan Ak Parti Şanlı İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Haliliye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kuş genç çifte mutluluklar dileğinde bulundular.

Süphi Engül düğüne katılım yapanlara teşekkür ederken açıklamada bulundu;

“Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan düğünümüze katılım yapan ve yapamayan, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarımıza, Siyasi temsilcilerimize, Yol arkadaşlarıma, akrabalarımıza ve kıymetli dostlarımıza teşekkür ediyoruz.”

 

 

Urfabulteni.com yönetimi olarak Web haber sitemizin imtiyaz sahiplerinden Ahmet Engül’ün kardeşi Mehmet Sinan Engül kardeşimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024