Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   15 Haziran 2022 - 18:02

KARAKÖPRÜ’DE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Büyüt
Küçült
KARAKÖPRÜ’DE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ
Haber Detay
Karaköprü Belediyesi, Batıkent Mahallesinde ihtiyaçları karşılamak üzere üst yapı ve yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün ilçede yol ağını genişletmek amacıyla yürüttüğü üst yapı çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda ilçeye yeni yollar kazandırılırken, açılan yollarda kilitli parke döşenene kadar çamurlaşma olmaması için stabilize malzeme seriliyor.

Batıkent Mahallesinde konutlaşma alanlarında yeni yol açma çalışması gerçekleştirilirken, açılan yola stabilize malzeme serimi yapılıyor. Açılan yollar alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilitli parke döşenerek hizmete sunulacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, birçok mahallede yeni yapılarla birlikte yeni sokakların ortaya çıktığını ve bunun da yeni yol ihtiyacı anlamına geldiğini ifade ederek yoğun bir yol açma çalışması içerisinde olduklarını kaydetti.

Başkan Baydilli, “Fen işleri ekiplerimiz ilçemize yeni yollar açmak, açılan yolları düzenlemek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Batıkent, Seyrantepe, Doğukent, Mehmetçik ve Çamlıyayla gibi sürekli yapılaşan mahallelerimizde yeni yol ihtiyacı sürekli oluyor. Bu mahallelerimizde yoğun bir işleyiş içerisindeyiz ve program dahilinde her mahallemize dokunuyoruz.

Bizim tek amacımız vatandaşlarımızın ilçemizde sorunsuz bir şekilde yaşamasıdır. Bu doğrultuda özellikle yol sıkıntısı çekilmemesi için yeni yollar yapıyoruz, mevcut yollarda da bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı fen işleri personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, program dahilinde ilçe genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını program dahilinde sürdürecek.

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024