Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   27 Haziran 2023 - 08:19

YENİLEME ÇALIŞMALARI İKİ AYDA TAMAMLANACAK

Büyüt
Küçült
YENİLEME ÇALIŞMALARI İKİ AYDA
Haber Detay
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, doğalgaz şebeke çalışmaları ve sel felaketi nedeniyle bozulan yollardaki çalışmaları iki ay içerisinde tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Geçen yıl altı, bu yıl da beş mahalleye doğalgaz ulaştırılması için kazılan tüm sokaklarda onarım ve yenileme çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, mahallelerde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Kuş, kazı nedeniyle bozulan yolların onarımını bu yılın başlarında tamamlamayı hedeflediklerini ancak 6 Şubat’ta yaşanan deprem ve ardından gelen sel felaketiyle doğalgaz çalışmalarının bir süre durduğunu hatırlattı.

Şu anda ilçenin dört bir yanında üstyapı yenileme çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini dile getiren Başkan Mehmet Kuş, iki aya kadar ilçenin en ücra köşesine kadar tüm üstyapı çalışmalarını tamamlamayı planladıklarını belirterek, “Eyyübiyeli kardeşlerimizin affına sığınıyorum, haklarını helal etsinler. Deprem ve sel felaketinden dolayı gerçekten büyük mağduriyet yaşandı, işlerimiz gecikti. Ama inşallah iki ay içerisinde tüm sokaklarımızın onarımını bitirip, vatandaşlarımızın mağduriyetinin önüne geçmiş olacağız” dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un seçim vaatleri arasında yer alan, ilçeye doğalgaz getirme sözünün gerçeğe dönüşmesinin ardından Hayatı Harrani, Asya, Ruha, Süleymanşah, Eyyüpnebi, Eyyüpkent, Akabe ve Direkli Mahallelerinde tüm sokaklar kazılmıştı. Doğalgaz ana hatlarının döşenmesi, binalara tesisatların çekilmesi ve test çalışmalarının tamamlanması aşamasına kadar uzunca bir süre yolları kazılı halde kalan mahallelerin büyük kısmında üst yapı yenilemesi tamamlandı.

İlçede halen Akabe ve Direkli Mahalleleri’nde devam eden doğalgaz şebeke çalışmalarının tamamlanmasının ardından Akşemsettin ve 15 Temmuz Mahalleleri’nde de kazılar yapılarak tüm sokaklara doğalgaz ulaştırılmış olacak.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024