Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   13 Mart 2024 - 10:03

HALİLİYE’DE RAMAZAN BEREKETİ İFTAR SOFRASI İLE YAŞATILIYOR

Büyüt
Küçült
HALİLİYE’DE RAMAZAN BEREKETİ İFTAR SOFRASI İLE
Haber Detay
Haliliye Belediyesi düzenlediği İftar Sofrası ile vatandaşları bir araya getirerek, Ramazan ayının birlikteliğini ve bereketini yaşatıyor.

Ramazan Ayının gelmesiyle dolu dolu bir program hazırlayan Haliliye Belediyesi, vatandaşları iftar sofrasında buluşturuyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Ramazan ruhunun doyasıya yaşatıldığı Haliliye’de, İftar Sofrası kuruluyor. Ahmet Yesevi Mahallesinde bulunan Sosyal Yardım Kompleksi önünde düzenlenen iftar sofrası, onlarca vatandaşı ağırlıyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından vatandaşlara iftar yemekleri dağıtılırken, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhu yaşatılıyor. Haliliye Belediyesi’nin vatandaşları bir araya getirdiği iftar sofrası programında, seslendirdikleri ilahiler ile sahne alan tasavvuf ekibi ise büyük beğeni topluyor.

Haliliye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise; Ahmet Yesevi Sosyal Yardım Kompleksi önünde düzenlenen İftar Sofrası ile Ramazan bereketinin her gün yaşatılacağı belirtildi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024