Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   28 Kasım 2023 - 03:25

EYYÜBİYE BELEDİYESİ EĞİTİM DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYE BELEDİYESİ EĞİTİM DESTEKLERİNE DEVAM
Haber Detay
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde, üniversiteye hazırlanan gençlere destek olmak amacıyla önemli yatırımlar yapan Eyyübiye Belediyesi, kitap otakları ve sınav hazırlık merkezlerine devam eden gençlere ücretsiz eğitim setleri dağıtmaya ve deneme sınavları yapmaya devam ediyor.

Yardımcı kaynaklar, ders notları ve testlerden oluşan eğitim setleriyle sınavlara en iyi şekilde hazırlanmaları amaçlanan gençleri desteklemeye devam edeceklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “Öğrencilerimizin daha iyi eğitim alabilmeleri ve geleceklerini şekillendirebilmeleri için elimizden gelen her türlü desteği sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un yönlendirmesiyle kitap otakları, Onikiler Sınav Hazırlık Merkezi, Yenice Sınav Hazırlık Merkezi ve Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde üniversiteye hazırlanan tüm gençlere eğitim setleri hediye edilirken, Eylül ayından itibaren sıkı şekilde sınavlara hazırlanan gençler, sınav tecrübesi kazanmak ve eksikleri belirlemek için hafta sonu da TYT deneme sınavına katıldı.

Yılsonuna kadar dört kitap otağının daha tefrişatını tamamlayarak hizmete sunmaya hazırlanan Eyyübiye Belediyesi’nin bu çalışmaları, ilçe gençliğinin eğitimine yapılan çok değerli yatırımlar olarak nitelendiriliyor.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024