Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   25 Haziran 2023 - 12:37

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMINA HAZIRLANIYOR

Büyüt
Küçült
KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMINA
Haber Detay
Karaköprü Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların sağlıklı koşullarda kurban kesimi için kesim alanlarında temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştirerek kesim yerlerini bayrama hazırlıyor

Karaköprü Belediyesi, halkın temiz ve saÄŸlıklı ortamda kurban kesmelerini saÄŸlamak için kurban kesim ve satış yerlerinde çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik Ä°ÅŸleri MüdürlüÄŸü'ne baÄŸlı ekipler kesim yerlerinde oluÅŸması muhtemel çevre kirliliÄŸini önlemek ve daha steril bir ortamda kurban kesimi yapılmasını saÄŸlamak için kesim yerlerinde yıkama ve dezenfekte çalışması yaptı. Temizlik Ä°ÅŸleri Ekipleri ilçe genelindeki tüm kurban kesim yerlerinin temizliÄŸini bayram öncesi bitirmek için çalışmalarını sürdürürken, vatandaÅŸların kurbanlık et ve sakatatları muhafaza etmesi için bayram namazı sonrası camilerde ve kurban kesim alanlarında kurban poÅŸeti dağıtımı yapacak. Kurban Bayramı süresince Karaköprü Belediyesi kaçan kurbanlıkların yakalanması için kendi bünyesinde 'boÄŸa timi' de kurarken bu ekip olası kurban kaçışlarını önlemek için nöbet tutacak. Karaköprü Belediye BaÅŸkanı Metin Baydilli, Kurban Bayramı öncesi vatandaÅŸların daha güzel bir bayram geçirmesi, kurban kesiminde sorun yaÅŸanmaması için belediye olarak tüm önlemleri aldıklarına dikkat çekerek, "Bayram öncesi her yıl olduÄŸu gibi hijyenik ve güvenli bir ortamda kesim yapılması için hazırlık yapıyoruz. Bu konuda temizlik personelimiz kurban kesim yerlerinde temizlik çalışmaları yaparak bu alanları kurbana hazırlıyor. VatandaÅŸlarımızın huzurlu, mutlu bir bayram geçirmesi için belediye olarak bayram süresince temizlik ekiplerimiz ve zabıta ekiplerimiz 24 saat çalışacak. VatandaÅŸlarımızdan ricam kurban keserken oluÅŸacak çöpleri dağıtacağımız kurban poÅŸetlerine veya çöp konteynerlerine bırakarak personelimize yardımcı olmalarıdır. Åžimdiden tüm vatandaÅŸlarımızın huzurlu ve güzel bir bayram geçirmesini diliyorum" dedi. Öte yandan, vatandaÅŸlar bayramda olası kurban kaçışlarını ve temizlik taleplerini 444 9 657 numaralı Karaköprü Belediyesi Beyaz Masa birimine bildirebilirler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024