Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   10 Ekim 2023 - 04:33

HALİLİYE BELEDİYESİNDE KADINLAR İÇİN KURS DÖNEMİ BAŞLADI

Büyüt
Küçült
HALİLİYE BELEDİYESİNDE KADINLAR İÇİN KURS DÖNEMİ
Haber Detay
Haliliye Belediyesi bünyesindeki Milletevlerine hem meslek öğrenmek hem de hoş zaman geçirmek isteyen kursiyerlerin ilgisi yoğun oluyor. Annelerin eğitim gördüğü, çocuklarının da akranlarıyla kreşte eğlendiği Milletevlerinde kurs kayıtları ise devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, kadınlara yönelik pozitif ayrımcılıklarını hizmete sunduğu merkezler ile devam ettiriyor.

 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları ile hayatın her alanında kadınların yanında olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Milletevleri ve bünyesindeki Merkezler ile kadınlara yönelik meslek edindirme ve hobi kurslarını hizmete sunuyor. Ahmet Yes Süleymaniye ve Sırrın Milletevinde el sanatları, dikiş nakış, kuaför, okuma yazma ve Kur-an’ı Kerim kurslarına katılan kadınlara, usta öğreticiler tarafından teorik ve uygulamalı eğitimler veriliyor. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği bu kurslara çocuklarıyla katılan anneler ise çocuklarını kreşe bırakmanın rahatlığını yaşıyor. Kreş hizmetinin de sunulduğu Milletevlerinde; anneler kurslardan aldıkları eğitimlerle meslek öğrenirken, çocukları da akranlarıyla eğlenceli zaman geçirmenin keyfini yaşıyor. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği kurslarda hem meslek öğrendiklerini hem de ev ekonomisine katkı sağladıklarını kaydeden kursiyer kadınlar, sağlanan bu imkanlar dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür ediyor. Ahmet Yes Süleymaniye ve Sırrın Milletevindeki el sanatları, dikiş nakış, kuaför, okuma yazma ve Kur-an’ı Kerim kurslarını başarıyla tamamlayan kadınlara ise kurs sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika veriliyor.

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; kurslara kayıtların devam ettiği ve kursiyerlerin Milletevlerine başvuru yapmaları gerektiği ifade edildi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024