Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : GÃœNCEL
Haberin Tarihi :   15 Eylül 2023 - 07:10

EYYÜBİYE’DE KIŞ ÖNCESİ SOKAK YENİLEMELERİ TAMAMLANACAK

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYE’DE KIŞ ÖNCESİ SOKAK YENİLEMELERİ
Haber Detay
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, ilçeye doğalgaz getirilmesi vaadinin gerçekleşmesinin ardından büyük bir rahatlıkla tanışan ilçe halkının aynı konforu dışarıda da yaşaması için yol bakım ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

DoÄŸalgaz ÅŸebeke kazısı nedeniyle bozulan yol ve sokakları birer birer tamir edip, yenileyen Eyyübiye Belediyesi Fen Ä°ÅŸleri MüdürlüÄŸü’ne baÄŸlı ekipler, yol yenileme çalışmasında yüzde 97 seviyesine ulaÅŸtı. Bir yandan doÄŸalgaz ÅŸebeke ve abone çalışmaları, diÄŸer yandan su ve kanalizasyon hizmetleri için kazılan sokaklarda tamir, bakım ve yenileme faaliyetlerine aynı anda on farklı noktada devam eden ekipler, kış gelmeden çalışmaları tamamlamayı hedefliyor.

Eyyübiye ilçesine baÄŸlı Hayatı Harrani, SüleymanÅŸah, Asya, Ruha, Eyüpnebi, Eyüpkent, Akabe ve Direkli Mahalleleri’nde doÄŸalgaz tesisi için kazılan yollar büyük oranda yenilenirken, devam eden çalışmaların çoÄŸunun ise abonelik iÅŸlemlerini sonraya bırakan konutlardan kaynaklandığı bildirildi.

Mahallelerine doÄŸalgaz ulaÅŸmasının sevincini yaÅŸayan Eyyübiyeliler, yollarının da kış gelmeden yapılmaya baÅŸlamasından dolayı BaÅŸkan Mehmet KuÅŸ’a ve tüm çalışan ekiplere teÅŸekkür ettiler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024