Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   13 Mart 2024 - 09:55

BAŞKAN MEHMET KUŞ SAHURA KADAR HALKLA BİRLİKTE

Büyüt
Küçült
BAŞKAN MEHMET KUŞ SAHURA KADAR HALKLA
Haber Detay
400 bini aşan nüfusu ile Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi haline gelen Eyyübiye’de, AK Parti’den yeniden belediye başkan adayı gösterilen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, mahalle ve esnaf gezileri, hane ziyaretleri ve büyük aile toplantılarına katılmaya devam ediyor.

Ramazan ayının başlamasıyla çalışmalarını sahur vaktine kadar uzatan Başkan Kuş, belediye meclis üyeleriyle birlikte Eyüpnebi Mahallesi’nde halkla buluştu.

İlk ziyaretini, önceki dönem belediye meclis üyesi olan Eyüpnebi Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Sambur’un düzenlediği toplantı ile başlatan Başkan Kuş, burada vatandaşlarla sohbet ederek ilçede yapılan hizmetleri değerlendirip, talepleri dinledi.

Daha sonra aynı Mahallede İbrahim Kaya’nın ev sahipliğinde El Buhmet aşiretine mensup ailelerle bir araya gelen Başkan Kuş, burada da çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler vererek, desteklerinden dolayı El Buhmet ailelerine teşekkür etti.

Ziyaretlerine Ruha Mahallesi ile devam eden Başkan Kuş, burada da Mehmet Ali Baydar’ın ev sahipliğinde Biniici Aşiretine mensup ailelerle bir araya geldi. Aile büyükleri ve mensuplarıyla sohbet ederek, seçimlerde AK Parti’ye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, şahsına ve Cumhur İttifakına desteklerinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Ruha Mahallesi’ndeki bir caddeye Mehmet Kuş isminin verilmesini isteyen vatandaşların talebini reddeden Başkan Kuş, “Ben belediye başkanı olduğum için böyle bir şeyi kabul edemem. Ama değerli bir şahsiyetimizin ismini verebiliriz. İsme birlikte karar verelim, ilk meclis toplantımızda konuyu gündeme alalım” dedi.

Ziyaret ettiği her yerde büyük ilgiyle karşılanan Başkan Kuş’a vatandaşlar da, Eyyübiye’de tüm ailelere eşit şekilde yaklaşımı, birlik ve beraberlik iklimini sağladığı için teşekkür ettiler.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024