Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   19 Ekim 2023 - 03:21

KARAKÖPRÜ'DE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARIYLA YOLLAR YENİLENİYOR

Büyüt
Küçült
KARAKÖPRÜDE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARIYLA YOLLAR
Haber Detay
Karaköprü Belediyesi ilçede açılan yollarda ve yenilenen yollarda beton kilitli parke döşeme çalışması yaparak yeni yolları hizmete sunuyor

Karaköprü Belediyesi her geçen gün büyüyen ilçeye yeni yol hizmeti sunmak için aralıksız çalışıyor. İlçenin gelişen mahallelerinden olan Mehmetçik’te fen işleri ekipleri yeni açılan ve alt yapısı tamamlanan yollarda üst yapı çalışmalarını gerçekleştirerek yeni yolları hizmete sunuyor.

 

 

 

Yollarda beton kilitli parke döşeme çalışması yapılarak yeni yolları mahalleye kazandıran ekipler, deforme olmuş yollarda ise onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

 

 

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yoğun bir çalışma içerisinde olduklarına dikkat çekerek, “265 bini aşan nüfusa ve büyüyen bir potansiyele sahip ilçeye hizmet ediyoruz. Her geçen gün iş yükümüzün arttığının farkındayız ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Fen işleri ekiplerimiz gerekli mahallelerimizde gerek yol açma gerekse kilitli parke döşeme çalışmalarıyla vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmemesi için çok yoğun çalışıyor.

 

 

 

Üstyapı çalışmalarına önem veriyoruz çünkü yollarımız bozuk olursa yaptığımız diğer hizmetlerin pek önemi kalmaz. Öncelikle vatandaşlarımızın konforlu yollarda sıkıntısız bir şekilde seyahat etmesini sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

 

 

 

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Mehmetçik Mahallesinin yanı sıra Doğukent, Seyrantepe, Güllübağ, Batıkent ve Atakent mahallelerinde ihtiyaç dahilinde programlı olarak üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024