Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   22 Kasım 2023 - 01:28

BAŞKAN KUŞ’TAN GENÇLERE SINIRSIZ DESTEK SÖZÜ

Büyüt
Küçült
BAŞKAN KUŞ’TAN GENÇLERE SINIRSIZ DESTEK
Haber Detay
Şanlıurfa’da gençlerin eğitimine önemli destekler sunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kitap otaklarında üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yardımcı kaynak kitap setleri hediye etti. Başkan Kuş, üniversiteye hazırlanan gençlerin bu süreci sıkıntısız atlatması için maddi manevi her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Haleplibahçe Kitap Otağı’nda üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kitap otaklarında bugüne kadar 1000’den fazla genci üniversiteli yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, dört mahallede daha yapımı tamamlanan kitap otaklarının tefrişatının tamamlanmasıyla toplam altı kitap otağında gençlerin eğitimine destek olacaklarını söyledi.

Eyyübiye’de üniversiteye hazırlanan gençlere sadece kitap otaklarını açmak, sınav hazırlık seti dağıtmakla kalmadıklarını kaydeden Başkan Kuş, “Seçildiğimiz günden bu yana gençlerimizin yanında olmaya, onlara pozitif ayrımcılık yapmaya devam ediyoruz. İnşallah bu yıl hepiniz gönlünüzde arzu ettiğiniz bölümleri kazanır, hem Şanlı’ya hem Türkiye’ye güzel hizmetler yaparsınız. Sizlerin emrindeyiz. Sizin gibi gayretli, mücadeleci kardeşlerimizin yanındayız” diyerek, öğrencilerin taleplerini dinledi.

Öğrencilere dağıtılan eğitim setleri dışında, ihtiyacı olanlara kırtasiye desteği yapmaya da hazır olduklarını belirten Başkanı Kuş, maddi manevi tüm ihtiyaçlarında gençlerin yanında olacaklarını kaydetti. Başkan Kuş, “Bu süreci sizlerin sıkıntısız atlatmanız lazım. Hem maddi, hem manevi olarak sıkıntıyı hiç düşünmemeniz lazım. Bu noktada bizi bir ağabey olarak görün, varsa bir sıkıntısı olan bana ulaşsın. Her alanda ne sıkıntınız varsa bana ulaşırsanız, elimizden gelen tüm gayreti inşallah ortaya koyup, sıkıntınızı gidermek gidermeye çalışırız” diye konuştu.

Üniversiteye hazırlanan gençlerin, Süleymanşah Gençlik Merkezi’ni görmeleri için de bir organizasyon yapılması talimatı veren Başkan Kuş, daha sonra öğrencilere sözel, sayısal ve eşit ağırlık türünde ayrı ayrı hazırlanan eğitim setlerini hediye ederek, sınavlarda başarılar diledi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024