Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   06 Ekim 2023 - 08:25

ŞANLIURFA’DA BİR İLK : PATRON BARNEY GROOMING

Büyüt
Küçült
ŞANLIURFA’DA BİR İLK : PATRON BARNEY
Haber Detay
Kadın girişimcinin evcil hayvanlara yönelik açtığı iş yeri Şanlıurfa’da ve Güneydoğu’da tek olma özelliği ile kadın girişimcilere ilham vermektedir.

 

Şanlı’da geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen PATRON BARNEY GROOMING işletmesinin sahibi olan Ferda Kelleoğlu evinde beslediği evcil hayvanlara yaptığı bakımlarla çıktığı bu yolda girişimciliğe adım attı. Açılışa yoğun teveccüh gösterildi.

 

 

Şanlı’da ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde ilk ve tek olan PATRON BARNEY GROOMING işletmenin sahibi Ferda Kelleoğlu web haber sitemiz Urfabulteni.com’a bu noktaya nasıl geldiğini aktardı.

 

“Ben Ferda Kelleoğlu 27 yaşında kedi - köpek asığı olan evinde de iki kedi bir köpeği olan bireyim , bu işletmeyi açma serüvenim şiddet gördüğü aileden kurtardığım  Norveç cinsi olan kedim MOCHA’nın anestezili tıraş sonrası gözünde geçici kayma olması sebebi ile başladı .

Telaş, korku ve çözüm üretme telaşı ile araştırmalar yaparak anestezisiz makina-makas tıraşının yapıldığını ve Şanlı’da olmadığını öğrendim , nereden eğitim alabilirim kimlerle iletişime geçebilirim diye  araştırmalar yaparken , ilk önce evdeki canlarla başlayıp sonrasında arkadaşlarımızda talebi üzerine işletme haline getirmeye karar verdim , severek ve hatta aşık olarak yaptığım bir mesleğim haline geldi PATRON BARNEY GROOMING hayallerimin bütünü olan velilerin güvenerek canları bırakabilecekleri ev konforundaki otel hizmetimiz ve kuaför hizmetimizle birlikte “kendine yapılmasını istediğini yap” sloganıyla hizmete açılmıştır.

Evde bir can (hayvan) yoksa ne demek istediğimi bireyler anlamazlar;

 

Hayvanlar güler mi ?

Hayvan o anlar mı ?

Hayvan üşümez!

Aman pistir dokunma !

Bu algıları siliyoruz !

Toplum yararına ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bir ilk olan Kamera sistemi , alarm sisteminin de bulunduğu, Haftalık taze barfların hazırlandığı, Annesi değiliz ama teyzesiyiz dediğimiz canların  hizmetine gönül verdik.

 

Bir kadın girişimci olarak HAYAL ETTİĞİM bir işletmenin GERÇEĞE dönüşmüş olması mutluluğu tarif edilemez bir heyecan

 

İyi ki , Urfalıyım  

İyi ki böyle bir hizmet yerine sahibim” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024