Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   21 Ekim 2023 - 03:25

GELECEĞİN GENÇ SPORCULARI BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR ETTİ

Büyüt
Küçült
GELECEĞİN GENÇ SPORCULARI BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR
Haber Detay
Haliliye Belediyesi tarafından eğitimlerin sürdüğü Futbol Okulu ile geleceğin genç yetenekleri, uzman eğitmenler eşliğinde yetişiyor.

Belediye BaÅŸkanı Mehmet Canpolat’ın gençliÄŸe ve sporcuya önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla Kültür ve Sosyal Ä°ÅŸler MüdürlüÄŸü’nün geleceÄŸe yatırımları devam ediyor. 

Kültür ve Sosyal Ä°ÅŸler MüdürlüÄŸüne baÄŸlı Spor Birimi bünyesinde hizmete sunulan kurslar ile gençlerin sportif faaliyetlere yönlendirilmesi ve sporla tanışması hedefleniyor. Bu kapsamda hafta sonları verilen Futbol Kursu ile uzman eÄŸitmenler eÅŸliÄŸinde antrenman yapan çocuklar, geleceÄŸin yıldız futbolcuları olmak için ter döküyor. Genç yeteneklerin yetiÅŸtirildiÄŸi Futbol Kursunda; eÄŸitmenler tarafından teknik kuralları öÄŸrenen ve uygulamalı eÄŸitimlerle deneyim kazanan gençler, hayallerinin futbolcu olmak olduÄŸunu ifade ediyor. Belediye tarafından açılan bu kurs ile sıkı çalışacaklarını kaydeden ve hafta sonu tatilini deÄŸerlendirdiklerini belirten çocuklar, Belediye baÅŸkanı Mehmet Canpolat’a teÅŸekkürlerini iletiyor. 

Kültür ve Sosyal Ä°ÅŸler MüdürlüÄŸü tarafından yapılan açıklamada ise Cumartesi ve Pazar günleri 7-14 yaÅŸ aralığı için verilen Futbol Okulu eÄŸitimlerinde kayıtların devam ettiÄŸi ve kayıt olmak isteyen gençlerin “444 22 63” numaralı Ä°letiÅŸim Merkezi aracılığıyla bilgi alabileceÄŸi ifade edildi. 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024