Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   15 Kasım 2023 - 06:39

EYÜPNEBİ MAHALLESİ’NDE TEMEL ATILDI

Büyüt
Küçült
EYÜPNEBİ MAHALLESİ’NDE TEMEL
Haber Detay
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye halkına verdiği bir sözü daha yerine getirmek için düğmeye bastı. Yeşil alan, okul, cami ve sosyal donatı ihtiyacı olan Eyüpnebi Mahallesi’nin doğu kısmında ilk harç döküldü.

Eyyüpnebi Mahallesi’nin, Şanlı-Akçakale karayolunun doğusunda kalan kısmında kamu arazisi sorununu çözdükten sonra mahalle sakinlerinin taleplerini yerine getireceklerini açıklayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Temmuz ayında uygulanacak projenin müjdesini vermişti.

Daha önce bölgede okul alanı için İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Kuş, Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılacak park, halı saha yol ve benzeri tesislerin inşaatına başlama talimatı verdi.

Tesisler için arazi düzenlemesi yaparak sahaya ilk harcı döken Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları mahalle sakinleri tarafından sevinçle karşılandı.

Daha önce Bahçıvan Mahallesi olarak bilinen Şanlı-Akçakale karayolu doğusunda kalan bölge, 2012 yılında kabul edilen 6360 Sayılı Kanun’la kurulan Eyyübiye ilçesine bağlı Eyüpnebi Mahallesi’ne bağlanmıştı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024