Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   12 Mart 2024 - 11:05

BAŞKAN BAYDİLLİ EV TOPLANTILARINDA VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR

Büyüt
Küçült
BAŞKAN BAYDİLLİ EV TOPLANTILARINDA VATANDAŞLARLA
Haber Detay
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen ev toplantılarında vatandaşlarla buluşurken, ilçede gerçekleştirilen hizmetleri anlatıp istikrarın sürmesi için destek istiyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart mahalli idareler seçimi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Baydilli gündüz esnaf ziyaretleri gerçekleştirirken akşamları da vatandaşların düzenlediği ev toplantılarına katılıyor.

Yapılan toplantılarda vatandaşlara görev yaptığı 8,5 yılda ilçede yapılan hizmet ve projelerden bahseden Başkan Baydilli, yeni dönemde yapılacak projelerle ilgili de bilgi veriyor. Vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Baydilli gerekli notları alırken, taleplerle ilgili çalışmaların başlatılması için ilgili birimlere iletiyor.

Hizmetleri seçim değil vatandaşa hizmet için gerçekleştirdiklerini ve bu düsturla ilçeyi önemli projelerle geliştirdiklerini söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, hizmetlerin sonucunda da vatandaşlardan teveccüh ve destek gördüklerini dile getirdi.

Başkan Baydilli katıldığı ev toplantıları ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Seçim çalışmalarımızı sürdürürken vatandaşlarımızı ve esnafımızı ziyaret ediyoruz, ev toplantılarına katılıyoruz, seçim ofisimizde vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Vatandaşlarımız ilçemize kazandırdığımız hizmetleri gördüğü için bize teveccüh gösteriyor, dua ve desteklerini eksik etmiyor.

Bizi evinde misafir edip apartmandaki komşularını, akrabalarını bizimle buluşturan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu toplantılarda vatandaşlarımıza yaptığımız hizmet ve projeleri özetle anlatıyoruz. Yeni dönemde programa aldığımız projelerimizden bahsedip, mahallelerinde gerçekleştirilecek olan hizmetler ile ilgili bilgi veriyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğim Karaköprü’de hizmet belediyeciliğinin istikrarlı bir şekilde sürmesi için bize destek vermeleridir. İnşallah 31 Mart’ta hizmet ve istikrar kazanacak, Karaköprü kazanacak.”

Ev toplantılarında Başkan Baydilli’yi misafir eden vatandaşlar desteklerini belirtirken, davetlerine icabet ettiği için teşekkürlerini ilettiler.

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024