Başkan Mehmet Kuş’tan Batıkent’e Büyük Müjde
Mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit eden ve yapılan çalışmaların her aşamasını denetleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, belediye meclis başkanvekili Abdullah Samak ile birlikte Batıkent Mahallesi’ni ziyaret etti. Muhtar Halil Kaya ile mahallenin ihtiyaçlarını istişare ettikten sonra Botanik Park’a geçen Başkan Kuş ve beraberindekiler, buradaki düzenlemeleri inceledi.
Şanlıurfa’da bir ilk olan ve yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Botanik Park’ta yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Kuş, aynı park içerisinde yapımı tamamlanan eğitim otağının da 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla hizmete sunulacağını söyledi.
Botanik Park, eğitim otağı, tenis kortu ve çok amaçlı salonun açılışını Batıkent sakinleriyle birlikte yapacaklarını ifade eden Başkan Kuş, “Şanlıurfa’da bir ilk olması nedeniyle Botanik Park bizim için çok önemli. Buraya sadece Eyyübiyelileri değil, Haliliye’de ve Karaköprü’de yaşayan kardeşlerimi de buraya davet ediyorum, onları burada ağırlamak bizim için bir onur ve şereftir” dedi.
Şanlıurfa’da bir ilk olan Botanik Parkı’nın mahallelerinde yapılmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirten Batıkent Mahalle Muhtarı Halil Kaya ise, buradaki muhteşem parkın yanı sıra eğitim otağının da önemli bir işlev yükleneceğini belirtti. Botanik Park sayesinde mahallenin hareketinin artığını ifade eden Muhtar Kaya, “Evlenecek çiftler gelip burada fotoğraf çektiriyor, mahallemizi görmüş oluyorlar. Zaten mahallemiz Eyyübiye için örnek mahalledir. Botanik Park ile birlikte çok güzel oldu. Başkanıma ve tüm ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
Batıkent’in yaklaşık 30 bin nüfuslu, 11 bin seçmeni olan bir mahalle olduğunu ve şehir merkezine uzak olduğunu hatırlatan Muhtar Kaya, “Mahallemizin taleplerini yetkililere iletmekle mükellefiz. Ben de başkanımdan bir havuz sözü istiyorum. Mahallemizdeki gençler yüzme havuzu istiyorlar” diyerek, mahalle halkının talebini Başkan Kuş’a iletti.
Başkan Kuş da “Batıkent Mahallemiz bizim için çok kıymetli. Muhtarımız da göreve geldiği günden bu yana mahallesine hangi hizmetleri kazandıracağının mücadelesini veriyor. Biz de buna şahidiz. Biz de burada yüzme havuzunun eksikliğini biliyoruz. Burada, muhtarımın huzurunda tüm Batıkent sakinlerine yarı olimpik yüzme havuzu sözünü veriyorum. İnşallah önümüzdeki yıllar içerisinde yarı olimpik yüzme havuzumuzun temelini hep birlikte atacağız. Şimdiden hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı...
Şanlıurfa’da Bir İlk: Robotik Kodlama Atölyesine Kaymakam...
Muhammed Serkan Şahin, Şanlıurfa’da ilk olma özelliği taşıyan ve Türkiye’nin en modern atölyeleri...
KARAKÖPRÜ’DE 2 BİN 750 ÖĞRENCİYE SEMİNER
Karaköprü Belediyesinin gençlere yönelik sosyal çalışmalarından biri olan “Zararlı Alışkanlıklar...
ILÇELER Haberleri
TümüBAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı...
Şanlıurfa’da Bir İlk: Robotik Kodlama Atölyesine Kaymakam...
Muhammed Serkan Şahin, Şanlıurfa’da ilk olma özelliği taşıyan ve Türkiye’nin en modern atölyeleri...
KARAKÖPRÜ’DE 2 BİN 750 ÖĞRENCİYE SEMİNER
Karaköprü Belediyesinin gençlere yönelik sosyal çalışmalarından biri olan “Zararlı Alışkanlıklar...
AKŞEMSETTİN İLKÖĞRETİM OKULU EYYÜBİYE BİRİNCİSİ OLDU.
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde düzenlenen okul koroları yarışmasında Akşemsettin İlköğretim...
Eyyübiye’de Kan Bağışı Seferberliği
AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyası, teşkilat...
BAŞKAN CANPOLAT’TAN YENİ SPOR YATIRIMI: AÇIK OKÇULUK TESİSİ
Haliliye Belediyesi, ilçeye kazandıracağı yeni spor yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor....
Eyyübiye’de iyilik hareketi hız kesmiyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda, Ramazan ayı boyunca başta...
OSMANAĞAOĞLU’NDAN KARAKÖPRÜ MERKEZ KÜTÜPHANESİ’NE ZİYARET
Yeniden Refah Partisi Mahalli İdareler Başkanı Bülent Osman Osmanağaoğlu, Karaköprü Belediyesi...
Eyyübiye’de Yetimin Yüzü Gülüyor
Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi Eyyübiye’de, yetimler, öksüzler, hastalar ve kimsesiz yaşlıların...
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SİVEREK KIRSALINDA YOL KONFORUNU...
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek kırsalında yürüttüğü çalışmalarla Tutumlu, Saraçlar ve...
Eyyübiye’de 400 Aileye Ramazan Sürprizi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ramazan ayında başta yetimler olmak üzere engelli, yaşlı...
HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN MANEVİYAT DOLU RAMAZAN AKŞAMI
Haliliye Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında yüzlerce vatandaş aynı sofrada buluşurken,...








